0640082840 (Whatsapp)

Theoriecursus Amsterdam

Slagen voor theorie met cursus in Amsterdam

Slagen voor je theorie is niet voor iedereen even makkelijk. En niet iedereen heeft zin, aandacht of tijd om urenlang in de theorieboeken te zitten. Wij begrijpen dat, want er zijn andere dingen waarbij je je tijd aan kunt besteden. Je bent zeker niet de enige! Wij helpen jou om in 1 dag te slagen voor je autotheorie of motortheorie. Het leren van je hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, leerzaam is en alleen de dingen weet die je echt moet weten.

Wij helpen je met Theoriecursus Amsterdam

Hoe wij je helpen? Door onze autotheorie of motortheorie training zorgen wij er gegarandeerd voor dat jij in 1 dag slaagt. Onze theoriecursus is speciaal gericht op het CBR theorie examen. Op de training geven wij je een dag lang theorieles en gaan daarbij gericht in op de vragen wat het CBR belangrijk vindt. Is een bepaalde categorie niet duidelijk? Geen zorgen! Wij geven je extra aandacht om ervoor te zorgen dat ook jij kan slagen voor je theorie-examen.

Onze locatie in Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand van station Sloterdijk en is goed bereikbaar vanuit heel Noord-Holland, tevens is er gratis parkeergelegenheid. Dus woon je in of rond Amsterdam, of in een andere stad in Noord-Holland en heb je moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze cursus in Amsterdam!

Onze theoriecursus kost tijdelijk slechts 150,- en wordt gegeven in Den Haag of in Amsterdam.

Selecteer een datum en schrijf je direct in

Cursusdata

maandag 11 december
dinsdag 12 december
woensdag 13 december
donderdag 14 december
vrijdag 15 december
maandag 18 december
dinsdag 19 december
woensdag 20 december
donderdag 21 december
vrijdag 22 december
woensdag 27 december
donderdag 28 december
vrijdag 29 december
dinsdag 2 januari
woensdag 3 januari
donderdag 4 januari
vrijdag 5 januari
maandag 8 januari
dinsdag 9 januari
woensdag 10 januari
donderdag 11 januari
vrijdag 12 januari
maandag 15 januari
dinsdag 16 januari
woensdag 17 januari
donderdag 18 januari
vrijdag 19 januari
maandag 22 januari
dinsdag 23 januari
woensdag 24 januari
donderdag 25 januari
vrijdag 26 januari
maandag 29 januari
dinsdag 30 januari
woensdag 31 januari
donderdag 1 februari
vrijdag 2 februari
maandag 5 februari
dinsdag 6 februari
woensdag 7 februari
donderdag 8 februari
vrijdag 9 februari
maandag 12 februari
dinsdag 13 februari
woensdag 14 februari
donderdag 15 februari
vrijdag 16 februari
maandag 19 februari
dinsdag 20 februari
woensdag 21 februari
donderdag 22 februari
vrijdag 23 februari
maandag 26 februari
dinsdag 27 februari
woensdag 28 februari
donderdag 29 februari
vrijdag 1 maart
maandag 4 maart
dinsdag 5 maart
woensdag 6 maart
donderdag 7 maart
vrijdag 8 maart
maandag 11 maart
dinsdag 12 maart
woensdag 13 maart
donderdag 14 maart
vrijdag 15 maart
maandag 18 maart
dinsdag 19 maart
woensdag 20 maart
donderdag 21 maart
vrijdag 22 maart
maandag 25 maart
dinsdag 26 maart
woensdag 27 maart
donderdag 28 maart
vrijdag 29 maart
Google beoordelingen

Google reviews

4,9/5 op basis van 867+ beoordelingen

Theoriecursus Amsterdam

Moezelhavenweg 29, 1043 AM Amsterdam
0640082840 (whatsapp)
Gratis parkeren
Auto of motortheorie in 1 dag

100% Examengericht

Volg je een dagcursus bij Altijdgeslaagd.nl, dan weet je zeker dat je slaagt voor je autotheorie examen!

Theoriecursus met examen op dezelfde dag

Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

De beste theoriecursus van Nederland

Altijdgeslaagd staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, wil je echt in 1 dag slagen voor je theorie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Staat de datum waarop je wilt deelnemen er niet tussen? Meld je nu vrijblijvend aan geef aan op welke data je beschikbaar bent, wij nemen direct contact met je op zodra deze beschikbaar is.

Autotheorie cursus Amsterdam

Het nemen van rijlessen is een spannende stap in je leven, maar voor sommige mensen is het verplichte theorie-examen dat daaraan voorafgaat dat ook. Je hebt daar uitgebreide boeken voor waaruit je het kunt leren. Niet iedereen heeft echter tijd om zich daar in te verdiepen. Ook leert niet iedereen even goed uit boeken, terwijl ze voor de rest misschien prima zouden kunnen autorijden.

Theoriecursus met 100% Slagingskans

Wij reserveren je examen

Geen gedoe met Digi-D.

Theoriecursus met dezelfde dag examen

Grootste cursusschool van Nederland

Al meer dan 90.000 leerlingen geslaagd

Vervoer van en naar het CBR!

Gecertificeerde opleiders

theoriecursus

Woon je in of rond Amsterdam en wil je zo snel mogelijk je theoriecertificaat halen? Als jij ook snel wilt beginnen met autorijden en dat hele theoriegebeuren achter de rug wilt hebben, dan kan je bij Altijdgeslaagd.nl in één dag een theoriecursus in Amsterdam volgen. Wij trainen je op een examengerichte wijze, zodat je het theorie-examen probleemloos kunt maken. Het examen maak je zelfs dezelfde dag al, met alle kennis nog vers in je geheugen. Een theoriecursus in Amsterdam volgen bij Altijdgeslaagd.nl is de snelste en meest effectieve methode om snel te kunnen beginnen met het volgen van rijlessen.

Onze effectieve theoriecursus in Amsterdam, met 100% examengericht

Altijdgeslaagd.nl biedt een 100% examengericht voor het theorie-examen. Al meer dan 90.000 mensen hebben onze theoriecursus in Amsterdam of Den Haag gevolgd en zijn vervolgens dezelfde dag geslaagd voor hun examen. Deze 100% slagingskans is uniek in Nederland. Ook mensen die niet graag uit een boek leren of beperkt tijd hebben, kunnen zo gemakkelijk hun theorie-examen halen.

Het werkt als volgt: je komt ’s ochtends vroeg naar onze locatie in Sloterdijk, Amsterdam. In één dag volg je in Amsterdam de theoriecursus die wij je aanbieden. Wij weten precies wat voor vragen het CBR je tijdens het theorie-examen gaat stellen, en je wordt effectief getraind op het probleemloos beantwoorden van deze vragen. Na de lunchpauze gaan we verder met stampen voor de vragen van het CBR. Onze ervaren instructeur brengt iedereen alle benodigde kennis bij. Dit is ook goed te doen voor mensen die niet zo goed kunnen leren, vandaar ook onze 100% examengericht.

Na afloop van de theoriecursus in Amsterdam word je per touringcar vervoerd naar een locatie van het CBR. Hier maak je direct het examen, waarvoor vrijwel iedereen zonder problemen slaagt. Tijdens de terugreis naar onze locatie kan je lekker met de andere geslaagden genieten van je behaalde theoriecertificaat.

Theoriecursus Amsterdam? is het geld meer dan waard

Het is aangetoond dat 77% van de mensen de eerste keer zakt voor het theorie-examen, wanneer zij geen cursus volgen. Bespaar jezelf dus tijd, moeite en teleurstelling, en kies voor onze theoriecursus in Amsterdam. Des te eerder kan je achter het stuur kruipen van de lesauto bij de rijschool die je gekozen hebt.

Dit gemak waarmee je slaagt voor je theorie-examen is het geld dubbel en dwars waard. Hoe eerder je je rijbewijs haalt, hoe beter. De unieke theoriecursus in Amsterdam van Altijdgeslaagd.nl is de beste en meest gemakkelijke start van het halen van je rijbewijs!

100% Examengericht

Volg je een dagcursus bij Altijdgeslaagd.nl, dan weet je zeker dat je slaagt voor je autotheorie examen!

Theoriecursus met examen op dezelfde dag

Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!