Motortheorie bij altijd geslaagd, wat kun je verwachten?

Direct nadat wij jou aanmeldingsformulier hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met je om je afspraak te bevestigen.

Wat kun je verwachten van de motortheorie cursus?

 • S’ochtends vroeg melden alle kandidaten zich aan bij ons op locatie.
 • Na een korte introductie begint de theoriecursus
 • Je wordt heel de dag door getraind op de vragen van het CBR examen.
 • Direct na de cursus gaan we gezamenlijk naar het CBR toe
 • Je legt het examen af bij het CBR, gefeliciteerd je bent geslaagd!

Bekijk hieronder de beschikbare data voor motortheorie.

Let op: cursussen voor de motortheorie is alleen in Amsterdam

Locatie Aantal plaatsen beschikbaar
donderdag 9 augustus Amsterdam 29 Nu direct aanmelden
vrijdag 17 augustus Amsterdam 5 Nu direct aanmelden
vrijdag 24 augustus Amsterdam 17 Nu direct aanmelden
vrijdag 7 september Amsterdam 14 Nu direct aanmelden
 • 100% Slagingsgarantie

  Volg je een dagcursus bij Altijdgeslaagd.nl, dan weet je zeker dat je slaagt voor je autotheorie examen!

 • Theoriecursus met examen op dezelfde dag.

  Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

 • De beste theoriecursus van Nederland

  Altijdgeslaagd staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, wil je echt in 1 dag slagen voor je theorie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

100% Slagingsgarantie

’s Ochtends beginnen we met de cursus en zorgen we ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Daarna gaan we ’s middags met zijn allen naar het CBR om te slagen voor het theorie examen!

Heb je moeite om vanuit een boek te leren? Twijfel je of denk je dat het oefenen ervan moeilijk is? Ben je bang om falen op je CBR examen? Geen zorgen! Altijdgeslaagd staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, zo hoef je dus geen boek uit je hoofd te leren maar slechts datgene wat echt belangrijk is. Samen met jou zetten wij ons 100% in om jou in een keer te laten slagen voor je CBR examen!

vink Theoriecursus met 100% Slagingskans
vink Wij reserveren je examen
vink Geen gedoe met Digi-D.

vink Theoriecursus met dezelfde dag examen
vink Grootste cursusschool van Nederland
vink Al meer dan 90.000 leerlingen geslaagd

vink Vervoer van en naar het CBR, door ons geregeld!
vink Gecertificeerde opleiders
vink Annuleren is 100% zonder extra kosten

Het motorrijbewijs begint met een theorie-examen

Net zoals met het autorijbewijs geldt ook voor een motorrijbewijs dat je examen moet doen, bestaande uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Veel mensen willen direct op de motor stappen, omdat ze dit al hun hele leven hebben gewild. Het is echter verplicht dat je eerst theorie-examen doet.

 • Voorbereiden? Dat is niet nodig!

  Bij Altijd Geslaagd kun je er zeker van zijn dat je in 1 dag zult slagen voor je motortheorie, dat komt immers door de examengerichte lesmethode die de ervaren instructeur hanteert.

 • Kostenloos annuleren

  Heb je een afspraak gemaakt en komt het toch niet uit? Dan is er de mogelijkheid om kostenloos te annuleren, het enige wat we van je vragen is dat je minimaal 2 dagen van te voren doet.

 • Theoriecursus met examen op dezelfde dag

  Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

Snel slagen voor je motortheorie

Wil je zo snel mogelijk het theorie-examen halen? Je kunt dit beter maar zo snel mogelijk achter de rug hebben, want dan kan je ook direct motorrijlessen gaan nemen, als je tenminste 17 jaar of ouder bent.
Altijdgeslaagd.nl biedt theoriecursussen in één dag. Binnen een enkele dag wordt je al de kennis aangereikt om glansrijk je theorie-examen te halen. Dit examen neem je dezelfde dag nog af bij het CBR, waar je door ons naartoe wordt gebracht en gehaald. Onze cursus is gericht op het foutloos kunnen beantwoorden van de vragen die het CBR je stelt.
Dus wil je je theorie-examen zo snel en probleemloos mogelijk achter de rug hebben, zodat je snel rijlessen kunt nemen en je motorrijbewijs kunt gaan halen? Schrijf je dan in voor een theoriecursus in amsterdam bij Altijdgeslaagd.nl!

Altijd Geslaagd op Pownews

Motortheorie
4.7 (94.07%) 27 votes