0640082840 (Whatsapp)

Motortheorie cursus 🏆

Motortheorie bij altijd geslaagd, wat kun je verwachten?

Direct nadat wij jou aanmeldingsformulier hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met je om je afspraak te bevestigen. Wat kun je verwachten van de motortheorie cursus?

  • S’ochtends vroeg melden alle kandidaten zich aan bij ons op locatie.
  • Na een korte introductie begint de theoriecursus
  • Je wordt heel de dag door getraind op de vragen van het CBR examen.
  • Direct na de cursus gaan we gezamenlijk naar het CBR toe
  • Je legt het examen af bij het CBR, gefeliciteerd je bent geslaagd!

Bekijk hieronder de beschikbare data voor motortheorie.

Let op: cursussen voor de motortheorie is alleen in Amsterdam

Heb je al zelf een CBR examen gereserveerd en wil je alleen een Theoriecursus volgen?
Dat kan! Neem hiervoor telefonisch contact op  0640082840 ! whatsapp te sturen!

Cursusdata

maandag  24 juni
dinsdag 25 juni
woensdag 26 juni
donderdag 27 juni
vrijdag 28 juni
maandag  1 juli
dinsdag  2 juli
woensdag  3 juli
donderdag  4 juli
vrijdag  5 juli
maandag  8 juli
dinsdag  9 juli
woensdag  10 juli
donderdag  11 juli
vrijdag  12 juli
maandag  15 juli
dinsdag  16 juli
woensdag  17 juli
donderdag  18 juli
vrijdag  19 juli
maandag  22 juli
dinsdag  23 juli
woensdag  24 juli
donderdag  25 juli
vrijdag  26 juli
maandag  29juli
dinsdag  30 juli
woensdag 31 juli
donderdag 1 augustus
vrijdag 2 augustus
maandag 5 augustus
dinsdag 6 augustus
woensdag 7 augustus
donderdag 8 augustus
vrijdag 9 augustus
maandag 12 augustus
dinsdag 13 augustus
woensdag 14 augustus
donderdag 15 augustus
vrijdag 16 augustus
maandag 19 augustus
dinsdag 20 augustus
woensdag 21 augustus
donderdag 22 augustus
vrijdag 23 augustus
maandag 26 augustus
dinsdag 27 augustus
woensdag 28 augustus
donderdag 29 augustus
vrijdag 30 augustus
Google beoordelingen

Google reviews

4,9/5 op basis van 867+ beoordelingen

Theoriecursus

100% Examengericht

Volg je een dagcursus bij Altijdgeslaagd.nl, dan weet je zeker dat je slaagt voor je autotheorie examen!

Theoriecursus met examen op dezelfde dag

Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

De beste theoriecursus van Nederland

Altijdgeslaagd staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, wil je echt in 1 dag slagen voor je theorie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

100% Examengericht

’s Ochtends beginnen we met de cursus en zorgen we ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Daarna gaan we ’s middags met zijn allen naar het CBR om te slagen voor het theorie examen!

Heb je moeite om vanuit een boek te leren? Twijfel je of denk je dat het oefenen ervan moeilijk is? Ben je bang om falen op je CBR examen? Geen zorgen! Altijdgeslaagd staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, zo hoef je dus geen boek uit je hoofd te leren maar slechts datgene wat echt belangrijk is. Samen met jou zetten wij ons 100% in om jou in een keer te laten slagen voor je CBR examen!

Theoriecursus met 100% Slagingskans

Wij reserveren je examen

Geen gedoe met Digi-D.

Theoriecursus met dezelfde dag examen

Grootste cursusschool van Nederland

Al meer dan 90.000 leerlingen geslaagd

Vervoer van en naar het CBR!

Gecertificeerde opleiders

theoriecursus

Het motorrijbewijs begint met een theorie-examen

Net zoals met het autorijbewijs geldt ook voor een motorrijbewijs dat je examen moet doen, bestaande uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Veel mensen willen direct op de motor stappen, omdat ze dit al hun hele leven hebben gewild. Het is echter verplicht dat je eerst theorie-examen doet.

Snel slagen voor je motortheorie

Wil je zo snel mogelijk het theorie-examen halen? Je kunt dit beter maar zo snel mogelijk achter de rug hebben, want dan kan je ook direct motorrijlessen gaan nemen, als je tenminste 17 jaar of ouder bent. Altijdgeslaagd.nl biedt theoriecursussen in één dag. Binnen een enkele dag wordt je al de kennis aangereikt om glansrijk je theorie-examen te halen. Dit examen neem je dezelfde dag nog af bij het CBR, waar je door ons naartoe wordt gebracht en gehaald. Onze cursus is gericht op het foutloos kunnen beantwoorden van de vragen die het CBR je stelt.

Voorbereiden? Dat is niet nodig!

Bij Altijd Geslaagd kun je er zeker van zijn dat je in 1 dag zult slagen voor je motortheorie, dat komt immers door de examengerichte lesmethode die de instructeur hanteert.

Theoriecursus met examen op dezelfde dag

Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

Dus wil je je theorie-examen zo snel en probleemloos mogelijk achter de rug hebben, zodat je snel rijlessen kunt nemen en je motorrijbewijs kunt gaan halen? Schrijf je dan in voor een theoriecursus in amsterdam bij Altijdgeslaagd.nl!

Wil jij ook jouw motor theoriebewijs halen in één dag? Bij Altijd Geslaagd kan dat, zonder moeite of dagenlang studeren. Ga jij het liefste recht op jouw doel af en ben je 17 of ouder? Dan is binnen één dag slagen voor je theorie-examen motor ook voor jou gewoon haalbaar. Het halen van je motortheorie is bij altijdgeslaagd.nl gegarandeerd en op dezelfde dag van je cursus neem jij het officiële CBR slagingsbewijs mee naar huis. Op onze motor theorie cursus leer je alles wat je moet weten om als een veilige en volwaardige verkeersdeelnemer je CBR-theorie bewijs motor te behalen.

Ben je dol op motoren en wil je graag motorrijden maar zie je op tegen lange dure cursussen en een moeizaam theorie examen? Dat hoeft helemaal niet, want er is een snelle en voordelige methode om jouw droommotor te bereiken. Het behalen van jouw motorrijbewijs begint bij de motor theorie opleiding van Altijd Geslaagd in Amsterdam. Wil je gelijk aan de slag om jouw motor theorie bewijs zo snel mogelijk in je zak hebben? Duizenden cursisten hebben al gebruik gemaakt van onze unieke lesmethode en slaagden daarbij in één dag. Wil jij dit ook? Je kunt je hier aanmelden.

Motor theoriecursus

De onderdelen van de motor theoriecursus in één dag omvatten alles wat je nodig hebt om te slagen voor het officiële CBR theorie-examen motor. Hierdoor weet jij precies de juiste antwoorden op de 50 vragen die je krijgt bij het theorie-examen van het CBR. Je beantwoordt ruim voldoende vragen goed en slaagt dan ook moeiteloos voor het motor theorie examen. Zie je dit al helemaal zitten? Begrijpelijk, want motorrijden is leuk en je papieren moeten dan ook goed in orde zijn. Wil jij ook de wind door je haren voelen en lekker vrij toeren op een mooie motor? Na het behalen van je theoriebewijs motor is deze droom een flink stuk dichterbij. Wil je zo snel mogelijk beginnen met je echte praktijklessen?

Dan haal je met de Motor Theoriecursus van AltijdGeslaagd natuurlijk eerst je theorie-examen motor. Dat je binnen één dag alles leert over het theoretische gedeelte van motorrijden, verkeersveiligheid, verkeersinzicht en de verkeersregels is bij onze motor theorie cursus vanzelfsprekend. Deze beproefde cursus in één dag is succesvol en ook al jaren de bekendste in Nederland. Wij zijn serieus en onze lesmethodes zijn modern en accuraat. Spreekt onze Motor Theoriecursus je aan en wil jij geen tijd of geld verspillen met langdradige en saaie cursussen? Van die opleidingen waar je wekenlang lessen volgt en ook nog eens weinig of geen enkele garantie krijgt?

Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig want je kunt jouw examen en cursus in één dag helemaal in orde krijgen. De Motor Theorie Cursus van altijdgeslaagd.nl waarbij je jouw theorie opleiding motor volgt en ook nog eens examen doet, is in Nederland een beproefde methode. Hierdoor is altijdgeslaagd.nl de bekendste en meest succesvolle aanbieder voor het behalen van theorie examen Motor van het CBR.

Wil jij ook binnen één dag slagen voor je CBR motor theorieexamen? Wij nemen je alle zorg uit handen en maken het halen van je motor theorie examen gemakkelijk en haalbaar. Je hoeft je eigenlijk alleen nog maar op te geven.

Het succes van onze motor theoriecursus in 1 dag is landelijk bekend. Vanaf onze start bij het geven van motor theorielessen in 1 dag tot aan nu, is onze methode succesvol en slagen onze cursisten altijd. Wist je trouwens dat we je het slagen voor het examen ook nog eens garanderen? Volg jij onze Motor Theoriecursus in 1 dag, kom je op tijd, spreek je goed Nederlands en concentreer jij je bij onze les?

Dan kun je er op rekenen dat jij dezelfde dag absoluut slaagt voor jouw theorie examen Motor van het CBR. De succesvolle motor theoriecursus in 1 dag van Altijd Geslaagd is dan ook toonaangevend op het gebied van theorielessen. Hierdoor is het aantal geslaagden natuurlijk ook aanzienlijk. Wil je hun blijde gezichten zien na het behalen van hun theorie examens? Niet voor niets zijn onze motor theoriecursussen 1 dag dan ook meestal druk bezocht. Wil jij ook jouw CBR motor theorie examen halen in 1 dag? Je kunt online zien als er nog plaatsen zijn en jezelf opgeven met 1 druk op de knop.

Tips motortheorie

Wil je wat tips van de grootste expert op het gebied van motor en auto theoriecursussen van Nederland? Om gemakkelijk en in één dag te slagen voor je theorie examen motor heb je eigenlijk niets anders nodig dan een goed humeur. Het is namelijk zo gemakkelijk om te slagen met onze theoriecursus motor dat echt iedereen het kan. Wil je toch een paar handige tips? Om te weten hoe je het gemakkelijkst slaagt willen we je graag wat meer vertellen. Het motor theorie examen van het CBR bestaat uit 50 vragen. De antwoorden op deze vragen leer je bij ons.

Je hoeft je trouwens helemaal niet druk te maken als je niet zo’n vlotte student bent. Heb je iets meer tijd nodig om alles te begrijpen? Onze instructeurs helpen je persoonlijk, tot je alles perfect onder de knie hebt. Onze theoriecursus motor in één dag werkt ook voor jou. Ook de extra 2 (proef)vragen van het CBR zijn bij onze cursus inbegrepen. Bij altijdgeslaagd.nl zijn we altijd actueel en 100% accuraat.

Motortheorie oefenen

Veel van onze cursisten vragen ons of ze van tevoren al moeten oefenen. Het antwoord daarop is simpel: je mag oefenen maar het hoeft niet. De succesvolle lesmethode van onze cursus theorie motor in één dag werkt ook uitstekend in één dag. Voel jij je prettiger als je vast iets hebt gelezen of thuis hebt geoefend? Prima, maar nodig is het niet. Wist je dat van de 50 examenvragen van het CBR onze cursisten vaak alle 50 vragen goed hebben beantwoord? Met of zonder thuis motor theorie oefenen, slaag je bij onze beproefde methode altijd binnen één dag voor je motor theorie examen. Bij altijdgeslaagd.nl geven we je trouwens daarop ook garantie. Je kunt je dus ontspannen richten op het behalen van jouw examen, gegarandeerd, gemakkelijk en binnen één dag.

Altijd Geslaagd motor

Altijd Geslaagd Motor biedt je de kans om snel, goedkoop en in één dag te slagen voor je CBR theorie examen. Weet je helemaal wat je wilt en is dat motorrijden? De eerste stap is het behalen van je theoriexamen. Heb je de leeftijd van 17 jaar al bereikt en wil je meedoen met Altijd Geslaagd Motor? Zodra je de datum hebt geprikt die jou het beste schikt, kun je rustig achteroverleunen. Je krijgt van ons een mailtje met alle tijden en gegevens die jij nodig hebt voor het volgen van de Motor Theoriecursus 1 dag. In dit mailtje vind je de juiste tijden, de locatie en het complete programma.

Bij altijdgeslaagd.nl is de motortheorie cursus in 1 dag ook echt in één dag. De lessen, het vervoer van en naar het CBR, het examen plus alle drankjes zoals thee en koffie zijn inbegrepen bij jouw motor theorie cursus. Wil je snel, goed en voordelig slagen voor je theorie examen motor? Bij de motor theorie in 1 dag cursus van Altijd Geslaagd ga je dezelfde dag met jouw duim in de lucht naar huis. Jij bent geslaagd voor jouw theorie examen motor.