0640082840 (Whatsapp)

CBR Amsterdam

CBR Amsterdam

Postcode: 1043 CA, Amsterdam

Gratis parkeren: Ja

Overige informatie: Als je in één keer wilt slagen voor je auto of motortheorie kun je een theoriecursus bij Altijd Geslaagd volgen.

CBR Amsterdam
Bron: CBR.nl

Wil jij je theorie-examen voor je auto- of motorrijbewijs gaan halen bij het CBR in Amsterdam of omgeving? Het is niet nodig dat je je uitgebreid verdiept in dikke studieboeken en daar heel veel tijd aan kwijt bent. Mocht je denken dat het moeilijk gaat worden, omdat je niet goed uit boeken kunt leren of hier geen tijd voor hebt, dan biedt Altijdgeslaagd.nl uitkomst. Bij ons word je binnen één dag getraind voor het theorie-examen bij het CBR in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar. Het examen maak je dan dezelfde dag nog, dus de kennis zit nog helemaal in je geheugen.

Altijdgeslaagd.nl biedt een unieke, examengerichte lesmethode met een 100% examengericht, die je nergens anders in Nederland vindt. Je theoriecertificaat heb je zo behaald, waarna je direct kunt beginnen met rijlessen.

Theoriecursus met 100% Slagingskans

Wij reserveren je examen

Geen gedoe met Digi-D.

Theoriecursus met dezelfde dag examen

Grootste cursusschool van Nederland

Al meer dan 90.000 leerlingen geslaagd

Vervoer van en naar het CBR geregeld!

Gecertificeerde opleiders

De werking van onze theoriecursus

Altijdgeslaagd.nl beschikt over een trainingslocatie in Sloterdijk, Amsterdam. Maak je bij ons een afspraak, dan kom je op de afgesproken dag vroeg opdagen. Je krijgt de hele dag instructies over het maken van het theorie-examen, gegeven door een ervaren instructeur die precies weet wat voor vragen het CBR in Amsterdam je gaat stellen. Deze cursus is zo effectief dat het slagen voor het theorie-examen een makkie voor je wordt. Dit geldt niet alleen voor mensen die goed kunnen leren – iedereen kan het examen bij het CBR in Amsterdam halen, ook als je niet zo goed kunt leren. De dag wordt onderbroken door pauze van ongeveer 30 minuten. ’s Middags gaan we weer verder en aan het eind van de middag ben jij klaar voor het examen bij het CBR in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar.

Wordt het theorie-examen in Haarlem of Alkmaar gehouden, dan hoef je daar zelf niet naar toe te rijden met de trein. Wij brengen en halen je in een touringcar. De ervaring leert dat vooral de terugreisjes erg gezellig zijn, omdat je in een bus vol geslaagde mensen zit.

Wij regelen alles voor je, dus je hoeft je niet zelf aan te melden bij het CBR in Amsterdam of een andere plaats. Je volgt gewoon onze training, neemt het examen af en je bent klaar. Na afloop kan je zo snel mogelijk je eerste rijles plannen, want het theoriegedeelte heb je dan helemaal gehaald.

Het is namelijk zo dat onze training zo effectief is dat je zeker zult slagen bij het CBR in Amsterdam. Je wordt zo goed voorbereid dat het examen geen enkel probleem voor je zal zijn. Misschien dat je nog een paar foutjes maakt, op zijn hoogst, maar zeker niet zoveel dat je gaat zakken.

Meld je snel aan

Onze effectieve trainingsmethode wordt steeds bekender en populairder. Zo waren wij al eens in Pownews te zien. 90.000 mensen gingen je voor bij het behalen van hun theoriecertificaat bij het CBR in Amsterdam of een andere plaats. Meld je snel aan, want de trainingsdata zitten gauw vol.

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Het begint met het slagen voor je theorie-examen in één dag bij het CBR in Amsterdam, dankzij de theoriecursus van Altijdgeslaagd.nl!

Theoriecursus