Auto- of motorrijlessen nemen is vaak wel leuk. Je leert steeds beter rijden en werkt toe naar het moment dat je je rijbewijs kunt halen. Studeren voor je theorie-examen en dit examen maken vinden de meeste mensen niet zo leuk. Het liefst wil je nu je theorie halen, je wilt gelijk slagen, zodat je kunt beginnen met de rijlessen.

Het is niet nodig dat je urenlang moeilijke boeken met verkeersregels en –situaties gaat bestuderen. Je hoeft ook niet deel te nemen aan lange cursussen die meerdere dagen duren. Je kunt nu je theorie halen en ervan verzekerd zijn dat je gelijk slaagt. Dit kan door een theoriecursus van Altijdgeslaagd.nl te volgen, op een van onze locaties in Rijswijk of Amsterdam. Je bent letterlijk binnen één dag klaar, omdat de cursus op dezelfde dag wordt gegeven dat je het examen maakt.

 

Nu je theorie halen en gelijk slagen kan dankzij Altijdgeslaagd.nl

Altijdgeslaagd.nl is niet slechts een slogan, het is een belofte. Wij bieden een 100% slagingsgarantie. Al meer dan 90.000 mensen gingen je voor. Wil je nu je theorie halen, dan is het van belang dat je je gelijk gaat inschrijven. Doordat bij ons iedereen slaagt, worden wij namelijk steeds populairder. Een cursusdag kan snel vol raken, dus wil je nu je theorie halen, schrijf je dan gelijk in.

Je kunt je aanmelden voor een theoriecursus in Rijswijk of Amsterdam. ’s Ochtends vroeg op de afgesproken dag kom je dan naar onze locatie. Onze enthousiaste instructeur traint je dan via een examengerichte methode op het foutloos kunnen beantwoorden van de vragen van het CBR, zodat je nu je theorie kunt halen.

theoriecursus

Deze theoriecursus duurt een ochtend en een middag en wordt onderbroken door een door ons verzorgde lunch. Aan het eind van de cursus ben je in staat om de vragen van het CBR zonder moeite te beantwoorden. Een enkel foutje of twee zou kunnen, maar je slaagt sowieso.

Om echt een 100% slagingsgarantie te kunnen bieden, kan iedereen die toch niet slaagt onbeperkt gratis theorielessen bij ons blijven volgen. Maar hier wordt eigenlijk zelden of nooit gebruik van gemaakt, want iedereen haalt nu zijn of haar theorie bij ons, in één keer. Ook mensen die minder goed kunnen leren slagen gelijk bij ons. Dit komt doordat wij weten wat voor vragen het CBR altijd stelt op theorie-examens, en wij je helpen om deze vragen te kunnen beantwoorden.

 

Vervoer naar het CBR en terug is inbegrepen

Je hoeft je zelf niet aan te melden bij het CBR, dat doen wij voor je. Na de cursus word je per touringcar naar de locatie van het CBR gebracht. Na afloop, met je theoriecertificaat op zak, brengen wij je weer terug.

Wil je liever nu dan morgen je theorie halen? Ga je dan gelijk inschrijven voor een van onze cursusdagen, dan ben je zo snel mogelijk aan de beurt. Meld je ook alvast aan voor een rijschool, want als je je theoriecertificaat hebt behaald, wil je direct rijlessen kunnen nemen.

Gelijk slagen voor je theorie-examen is geen enkel probleem, dankzij Altijdgeslaagd.nl!