Het theorie-examen halen voordat je rijlessen gaat nemen is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar het is niet leuk en kan stress geven. Je bent blij als je er vanaf bent. Het liefst wil je er niet te lang voor hoeven leren en je wilt direct geslaagd zijn, in plaats van meerdere keren examen te doen.

Direct geslaagd zijn is ook voor jou mogelijk. Of je nu voldoende tijd hebt en goed kunt leren, of je hebt weinig tijd en leert moeilijk uit een boek, jij kunt direct slagen voor je theorie-examen. Dit kan namelijk met een theoriecursus van Altijdgeslaagd.nl, de meest succesvolle auto- en motortheorie-opleider van Nederland. Wij hebben een bestand van mensen die direct geslaagd zijn dat al richting de 100.000 gaat. Binnen één dag leer je alle theorie die je nodig hebt om het examen te maken, en dezelfde dag maak je het examen bij het CBR en ben je direct geslaagd.

Direct geslaagd zijn voor je theorie, iedereen kan het

Je kunt je direct inschrijven voor een theoriecursus bij Altijdgeslaagd.nl, in onze vestiging in Amsterdam of Rijswijk. Wil je snel met rijlessen beginnen, schrijf je dan ook direct in, want onze methode is zo populair dat de cursusdagen snel volgeboekt zijn.

Heb je bericht gekregen op welke dag je onze theoriecursus kan gaan volgen, dan kan je die dag ook direct slagen. Je komt ’s ochtends vroeg naar onze locatie, en in één ochtend en middag wordt je alles verteld wat je moet weten om aan het eind van de dag direct geslaagd te zijn. Tussen de middag krijg je van ons een lunch met frisdrank, zodat je genoeg energie hebt voor het maken van het theorie-examen bij het CBR.

Onze theoriecursus is zo succesvol omdat onze ervaren instructeurs werken volgens een examengerichte benadering. We kennen het soort vragen dat het CBR stelt en geeft de cursisten precies de informatie die ze nodig hebben om deze vragen te beantwoorden. Ook mensen die minder goed kunnen leren zijn aan het eind van de dag direct geslaagd.

Inclusief vervoer naar het CBR en terug

Wij reserveren plaatsen bij de examenlocatie van het CBR. Dit hoef je dus zelf niet te doen. Aan het eind van de cursus gaan we met zijn allen per touringcar naar het CBR. De kosten voor het vervoer zitten bij de prijs inbegrepen.

Bij het CBR aangekomen maak je het examen, waar vrijwel iedereen die onze cursus heeft gedaan voor slaagt. Op zijn hoogst maak je enkele foutjes, maar je zult zeker slagen. Het CBR vertelt je direct of je geslaagd bent, dus je hoeft niet in spanning te blijven zitten.

Vervolgens word je teruggebracht naar onze locatie en kan je, geslaagd en wel, naar huis terugkeren.

Schrijf je direct in voor onze theoriecursus, dan kan je deze ook zo snel mogelijk gaan volgen. Des te sneller kan je beginnen met rijlessen.

Altijdgeslaagd.nl heeft meer dan 90.000 mensen direct laten slagen voor hun theorie-examen. Wil jij ook direct geslaagd zijn, zonder meerdere keren het examen te hoeven doen, schrijf je dan snel in!

theoriecursus