Autorijbewijs

De meeste mensen willen zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Met een auto ben je immers een stuk mobieler, want anders moet je alles met de fiets of het openbaar vervoer doen. In sommige regio’s, waar weinig openbaar vervoer aanwezig is, is een auto eigenlijk onmisbaar.

Hoe gaat het halen van je rijbewijs eigenlijk in zijn werk, en hoe kan de theoriecursus van Altijdgeslaagd.nl je helpen om zo snel mogelijk het felbegeerde rijbewijspasje in handen te krijgen? Je kunt de gehele procedure nalezen op de site van het CBR, maar wij geven je een korte samenvatting met handige tips.

Het halen van je rijbewijs begint met het theorie-examen

Sommige mensen willen vast autorijlessen gaan nemen, terwijl ze nog niet geslaagd zijn voor hun theorie-examen.

Dit is echter niet aan te raden. Je stapt dan achter het stuur van de lesauto terwijl je de verkeersregels nog niet goed kent of niet weet wat alle verkeersborden betekenen.

Je geeft bijvoorbeeld voorrang omdat je rijinstructeur dat zegt, maar het is natuurlijk beter om gewoon zelf te weten wanneer je wel en niet voorrang moet geven.

We snappen dat je snel je rijbewijs wilt halen, en dat je niet zit te wachten op langdurig studeren voor je theorie-examen. Als je gebruikmaakt van de service van Altijdgeslaagd.nl hoeft dit ook niet. Bij ons krijg je binnen één dag alle kennis bijgebracht die je nodig hebt om je theorie-examen te halen. Het examen maak je dezelfde dag nog, waarbij je door ons vervoerd wordt naar de examenlocatie van het CBR. Onze training is puur examengericht; wij weten wat voor vragen het CBR je gaat stellen en trainen je om deze foutloos te beantwoorden. Onze methode is zo succesvol dat wij een 100% examengericht aanbieden.

Wil je dus zo snel mogelijk achter het stuur van de lesauto kruipen, om je rijbewijs in zo weinig mogelijk tijd te halen?

Kies dan voor de theoriecursus van Altijdgeslaagd.nl!

Theoriecursus

Theoriecursus met 100% Slagingskans

Wij reserveren je examen

Geen gedoe met Digi-D.

Theoriecursus met dezelfde dag examen

Grootste cursusschool van Nederland

Al meer dan 90.000 leerlingen geslaagd

Vervoer van en naar het CBR geregeld!

Gecertificeerde opleiders

Autorijlessen en het praktijkexamen

Na het halen van je theorie-examen kan je direct rijlessen gaan nemen, als je 17 jaar of ouder bent. Zorg dat je een rijinstructeur vindt waar je een klik mee hebt. Woon je in Amsterdam of Den Haag, dan kennen wij een goede rijschool waar je je kunt aanmelden voor rijlessen. Je rijinstructeur zal na verloop van tijd aangeven dat je klaar bent voor het praktijkexamen.

Je moet hiervoor een zogenoemde Eigen verklaring invullen, zodat het CBR kan zien of je rijgeschikt bent. Als je ADD, ADHD of autisme hebt, moet je wel eerst worden gekeurd door een specialist.

Je praktijkexamen voor het rijbewijs kan je plannen in overleg met je rijschool. Zet de afgesproken datum goed in je agenda, zodat je deze niet vergeet. Je moet tevens het formulier Zelfreflectie invullen, dat je vindt op de site van het CBR. Ook dien je een identiteitsbewijs mee te nemen en de officiële uitnodiging voor je praktijkexamen.

Zorg dat je goed geslapen hebt en wees op tijd aanwezig. Besef dat je door de training van Altijdgeslaagd.nl goed op de hoogte bent van de theorie en alles verkeersregels. Dit geeft je een stukje rust.

Wij wensen je heel veel succes met het halen van je rijbewijs! Over het theoriegedeelte hoef je je dankzij Altijdgeslaagd.nl in ieder geval geen zorgen te maken.