Echt bedankt man door jullie heb ik het in een keer gehaald, ik ben zeker 7 keer gezakt bij die foking cbr allemaal voor niets geweest moest gewoon gelijk naar jullie toe komen was ik er vanaf. Wanneer is de volgende datum voor motortheorie ik wil die ook koomen doen. Is in Amsterdam toch motortheorie? Laat me weten alsjeblieft

Emre Suyar

Kleine methodes en herhaling technieken die er vorige zorgen dat de theorie stof blijft hangen! Zonder jullie had ik nog steeds zitten ploeteren! Nog maals bedankt ! Ben jullie zo onwijs dankbaar..Waarom ik voor deze theoriecursus gekozen heb? Gewoon omdat ik het veels te druk heb met mijn HBO studie, ik vond het gewoon heel moeilijk om het leren uit de boeken te combineren met mijn studie. Daarom heb ik gekozen voor jullie! Ben superblij met de keuze die ik gemaakt heb. Kent er iemand nog een goede rijschool in Amsterdam?

Jolanda Telenberg

Ik was te laat gekomen omdat ik mijn trein had gemist maar ondanks alles heb ik het toch gehaald ik ben je echt dankbaar man! ik kom zozizo weer terug voor motortheorie..als je hier zakt is er echt iets fout bij jezelf man wollah het is makkelijk .. ik check je snel hoeveel euro was motortheorie ook alweer?

Youssef El Hassani
Geslaagd voor Theorie in Amsterdam

Nadat ik het twee keer op eigen houtje had geprobeerd en was gefaald, heb ik mezelf aangemeld bij altijdgeslaagd. Een beetje vroeg opstaan voor de cursus, maar achja dat hoort er dan maar bij zullen we maar zeggen. Aangekomen op de cursuslocatie werden we goed opgevangen Door 2 topinstructeurs die de stof ook nog interessant wisten te maken. Ook al was ik moe, mijn aandacht hebben ze weten te houden. Daarna Door naar het CBR, en het was gewoon vanzelfsprekend dat je slaagde. Top geregeld en zeker een aanrader.

Martijn in ’t Veld
Geslaagd voor Theorie in Rotterdam (Barendrecht)